Celulele stem si tratamentele anti-age

0
193

Pe masura ce inaintam in varsta, capacitatea corpului de auto-reinnoire sau auto-regenerare se diminueaza. Un proces perfect normal si natural. Dar din acest motiv, rezervele de celule stem de la noi din corp se epuizeaza si ele.

Cu alte cuvinte, celulele stem nu vor mai fi capabile sa se multiplice sau sa inlocuiasca celulele batrane. Iar modul de viata stresant, regimul alimentar, mediul si proastele obiceiuri de viata contribuie si ele la acest declin. Exista oare vreo sansa de a ne reveni sau de a incetini cel putin acest proces?

Se pare ca da. Mai ales terapiile care propun o abordare holistica sau una naturala. Terapiile anti-age pe baza de celule stem sunt cele care vizeaza atat prevenirea imbatranirii premature cat si mentinerea tineretii.

Iar in general, persoanele care vor sa faca un tratament anti-age pe baza de celule stem sunt cele care:

  • au o buna stare de sanatate sau au probleme minore de sanatate dar ar vrea sa se simta si mai bine si sa fie mai frumoase.
  • nu au probeleme majore de sanatate dar sufera din cauza oboselii cronice, de dureri de cap, de dureri musculare, etc.
  • care vor sa incetineasca procesul de imbatranire, sa prelungeasca un mod de viata activ si sa previna bolile legate de inaintarea in varsta.

Atunci cand sunt introduse intr-un corp care imbatraneste, celulele stem fetale sunt cele care largesc sau maresc rezervele de cellule stem si care stimuleaza sau dau un imbold proceselor care declanseaza auto-regenerarea organelor si tesuturilor. Pot stimula in acelasi timp si celulele stem din corp care sunt in stare de somnolenta. Cu alte cuvinte, pot stimula si ameliorarea functionarii organelor interne. Dar pot stimula si sistemul imunitar si mari nivelul de energie. Efectele tratamentelor cu celule stem sunt vizibile in dinterior, pacientii inflorind din interior.

Care sunt beneficiile tratamentelor anti-age cu celule stem?

  • un nivel de energie mai ridicat.
  • o piele mai ferma si mai stralucitoare.
  • intarirea imunitatii.
  • un somn de mai buna calitate si eliminare oboselii cronice.
  • un nivel normal al hormonilor si al presiunii arteriale si un metabolism stabilizat.
  • functionarea organelor interne normalizata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here