Banca de celule stem Time Cell

0
199

Banca de celule stem Time Cell îşi desfăşoară activitatea profesională pe teritoriul ţării noastre. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute bănci de celule stem din România, fiind de asemenea şi una dintre cele mai apreciate. În plus, Time Cell a adunat în ultimul timp din ce în ce mai mulţi clienţi datorită recomandărilor primite de la foştii clienţi satisfăcuţi de serviciile furnizate de către această.

Printre serviciile furnizate de banca de celule Time Cell menţionăm recoltarea celulelor stem la viitoarele mămici imediat după naşterea fătului prin intermediul sângelui care se găseşte în cordonul ombilical sau întreg ţesutul acestuia. Banca de celule stem Time Cell oferă clienţilor săi asistenţă medicală 24 de ore din 24 în caz de nelămuriri asupra contractului care s-a încheiat cu banca de celule. Perioada de stocare a celulelor stem la banca Time Cell este de maxim 10 ani iar preţul de depozitare a acestora depinde în mare parte de această perioada de timp. Astfel, cu cât este mai mare perioada de stocare a celulelor stem depozitate la această banca, cu atât mai mic va fi preţul depozitării acestor celule. De asemenea, această instituţie a pus la cale şi un plan financiar special conceput pentru persoanele care nu dispun imediat după naşterea fătului de o situaţie materială bună, astfel încât la Time Cell există şi posibilitatea plăţii eşalonate în rate. Prima rată se plăteşte imediat după încheierea contractului cu această banca de celule stem, urmând că ultima rată să fie plătită la cel mult patru luni de zile după recoltarea celulelor stem. Trebuie să mai ştiţi că această banca de celule stem le cere clienţilor săi un avans pentru siguranţa respectării contractului.

Majoritatea doctorilor şi specialiştilor care îşi desfăşoară activitatea medicală în domeniul studierii, recoltării, stocării şi a transplantului de celule stem recomandă părinţilor ca înainte de hotărârea asupra celei mai bune bănci de recoltare a celulelor stem din punctul lor de vedere, mai întâi de toate să viziteze cât mai multe bănci care îşi desfăşoară activitatea profesională în stocarea de celule stem. Nu toate băncile de acest gen atât de pe teritoriul ţării noastre, cât şi de pe teritoriul altor ţări din lumea întreagă le oferă clienţilor săi serviciul de vizitare a băncilor însă banca de celule stem Time Cell este una dintre cele care acceptă vizitarea potenţialilor clienţi înainte de a încheia un contract cu aceştia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here