Banca de celule stem Stem SURE

0
210

Banca de celule stem Stem SURE a fost prima banca care şi-a exercitat activitatea profesională în acest domeniu din Danemarca. Această banca a semnat un contract şi pe teritoriul României cu maternităţile MedLife şi astfel a început să fie din ce în ce mai cunoscută şi apreciată de către părinţii din ţara noastră.

Stem Sure asigura încă de la început viitorii clienţi care îi calcă pragul de servicii de cea mai bună calitate datorită aparatelor ultra – performanţe pe care le pun la dispoziţie la procesarea sângelui provenit din cordonul ombilical imediat după naşterea fătului, de un raport excepţional calitate – preţ, de angajaţi cu cea mai bună specialitate din punct de vedere medical şi de cea mai mare atenţie şi seriozitate de care aceştia dau dovadă. Viitorul copiilor este primul pas pe care trebuie să îl planifici atunci când urmează să fii părinte iar medicii şi specialiştii care îşi desfăşoară activitatea profesională în domeniul studierii celulelor stem îşi sfătuiesc pacientele să recurgă la metodele de stocare a celulelor stem din cordonul ombilical, prin intermediul unei bănci care le stochează. Contractul semnat între maternităţile MedLife din românia şi banca de celule stem Stem SURE din Danemarca aduce viitoarelor mămici o serie de avantaje pe care alte bănci de celule stem din România nu le pot oferi.

Cel mai mare motiv pentru care multe viitoare mămici au hotărât să îşi depoziteze celule stem la Stem SURE este faptul că dacă naşterea fătului este realizată în incinta unei maternităţi MedLife, mămicile sunt scutite de taxa plăţii de recoltare care poate ajunge şi până la suma de 1200 de Ron. De asemenea, aceştia pun la dispoziţia clienţilor săi o serie de facilităţi extrem de necesare atunci când devii părinte şi poţi rămâne în imposibilitate de plata, printre aceste facilităţi găsindu-se şi serviciile de plată în rate. Astfel, părinţilor li se pune la dispoziţie un sistem de plata care face posibilă achitarea serviciilor în 5 rate, prima rată începând la data naşterii fătului sau la semnarea contractului şi până la 4 luni de la naşterea acestuia. Preţurile serviciilor depind în cea mai mare parte de metoda de recoltare a celulelor stem pe care va hotărâţi să o alegeţi însă acesta nu depăşeşte suma de 1000 de Euro, cu taxa pe valoare adăugată inclusă. De asemenea, în cazul în care aveţi posibilitatea să achitaţi toată suma prevăzută în contract integral, preţul poate scădea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here