Banca de celule stem Stem Cells Bank

0
248

Stem Cells Bank este o bancă de celule stem care îşi desfăşoară activitatea profesională pe teritoriul României. Majoritatea părinţilor din ţară noastră apelează cu încredere şi a doua oară la stocarea celulelor stem la Stem Cells Bank atât datorită seriozităţii de care angajaţii dau dovadă şi calităţii serviciilor oferite de către aceştia, cât şi datorită utilizării biotehnologiei de ultima generaţie în procesarea celulelor stem.

Această banca de depozitare a celulelor stem din România este recunoscută pe plan mondial datorită celui mai modern sistem de procesare al celulelor stem din ţară şi calităţii ireproşabile de care au dat dovadă de ani de zile, neavând nici o reclamaţie de la clienţii care au apelat la serviciile furnizate de către ei. De asemenea, pentru ca Stem Bank Cells să ajungă pe locul întâi în topul celor mai bune bănci de stocare a celulelor stem din ţara noastră, sunt într-o continuă dezvoltare prin folosirea tehnologiei de procesare de ultima generaţie şi prin dezvoltarea constanta şi investirea în cele mai bune şi mai noi tehnologii.

Principalele servicii furnizate de către Stem Cells Bank viitoarelor mămici care decid ca la naşterea nou născutului să li se recolteze celulele stem din sângele cordonului ombilical sunt recoltarea celulelor stem atât din cordonul ombilical, cât şi din Gelatina Wharton, transportul acestora în vederea procesării lor, izolarea şi controlul în permanență a probelor de celule stem, precum şi depozitarea lor în recipiente special create să reziste temperaturii joase de -196 de grade Celsius. Un avantaj pe care îl au pacientele care decid ca celulele stem să le fie recoltate şi şi depozitate de către Cell Stem Bank spre deosebire de alte bănci de celule stem de pe teritoriul ţării noastre este garanţia pe care specialiştii de aici o oferă clienţilor săi încă din primul moment în care au vizitat banca. Astfel, Stem Cells Bank le garantează celor care apelează la serviciile furnizate de ei că în cazul în care grefa cu celule stem stocată de ei se deteriorează din vina angajaţilor companiei, Stem Cells Bank va acoperi în intregima suma de 50000 de Euro necesari procurării unei alte grefe compatibile.

Din punctul de vedere al preţului practicat de către această banca de stocare a celulelor stem, acesta depinde în mare parte de modalitatea de plata şi perioada în care plata se va face. Astfel, va va costă mult mai ieftin dacă plătiţi serviciile la data naşterii, decât dacă le achitaţi la o luna după naştere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here