Banca de celule stem Smart Cells

0
210

Smart Cells Internaţional este o bancă recunoscută în Marea Britanie, care îşi desfăşoară activitatea profesională în domeniul recoltării şi depozitării celulelor stem. Aceasta a ajuns să fie din ce în ce mai apreciată de către părinţii care decid ca imediat după naşterea nou născutului să îşi extragă celulele stem din sângele găsit în interiorul cordonului ombilical. Compania a fost înfiinţată în anul 2000 şi a fost prima banca de celule stem din Marea Britanie. De asemenea, aceasta a fost prima companie care a introdus testarea PCR a sângelui matern.

Banca de celule stem Smart Cells pune la dispoziţia clienţilor numeroase servicii pentru viitoarele mame şi părinţii care doresc să îşi asigure viitorul copiilor. Aceste servicii sunt: recoltarea celulelor stem imediat după naşterea fătului prin intermediul sângelui din cordonul ombilical, recoltarea ţesutului din cordonul ombilical, analiza şi procesarea probelor de sânge de către persoanele specializate în domeniu şi cu ajutorul aparaturii ultra – performante, stocarea şi criogenarea celulelor stem în recipiente special create pentru că acestea să reziste la temperaturi cât mai joase de -196 de grade Celsius. De asemenea, banca de celule stem Smart Cells are experienţa pregătirii în acest domeniu, a eliberării de grefe şi a transplantului lor, precum şi experienţa implantării de celule stem intravenoase cât şi a punctiei lombare. De altfel, procesarea probelor de sânge se face în laboratoarele proprii ale băncii, cu sediul în Londra.

Preţurile practicate de către banca de celule stem Smart Cells nu sunt foarte mari în comparaţie cu alte bănci de celule stem de pe teritoriul ţării noastre, chiar dacă probele de sânge sunt procesate în laboratoarele proprii din Londra. De asemenea, costul serviciilor furnizate de ei poate fi eşalonat în mai multe rate plătite de către părinţi de la momentul semnării contractului şi până la maxim 4 luni de la naşterea copilului. Plata integrală a serviciilor furnizate de către banca de celule stem Smart Cells poate fi mult mai mică deoarece plata în rate presupune unele dobânzi şi comisioane care trebuiesc plătite în plus faţă de preţul iniţial al serviciilor. Indiferent de metoda de plata pe care o alegeţi, dacă doriţi să plătiţi în rate sau integral şi indiferent de serviciile pe care le doriţi, atât recoltarea sângelui prin intermediul cordonului ombilical, cât şi recoltarea ţesutului acestuia, suma totală a serviciilor oferite de banca de celule stem Smart Cells nu depăşeşte suma de 1500 de Euro cu TVA inclus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here