Banca de celule stem Regina Maria

0
223

Regina Maria nu este numai o bancă de celule stem care îşi desfăşoară activitatea profesională în domeniul procesării şi depozitării celulelor stem de pe teritoriul României, ea fiind o întreagă reţea de sănătate pentru clienţii care apelează la serviciile furnizate de către aceasta.

Aceasta şi-a răsplătit ani la rând clienţii fideli cu seriozitatea de care au dat dovadă sutele de angajaţi de aici, precum şi cu serviciile furnizate de reţeaua privată de sănătate. Deviza băncii de celule stem din cadrul reţelei private Regina Maria dovedește că prevenţia este cea mai bună metodă de tratare a bolilor. Astfel pornind de la această premiza, cei de la banca stem Regina Maria au ajuns la concluzia că viitorul copilului este cel mai important pas făcut de către părinţi şi au hotărât să deschidă această banca de recoltare şi depozitare a celulelor stem provenite imediat după naşterea fătului din sângele cordonului ombilical. Laboratoarele băncii de celule stem Regina Maria sunt dotate cu aparate de ultima performanţă, astfel încât majoritatea clienţilor care au păşit o dată în incinta clinicii, au hotărât să rămână acesteia clienţi fideli.

Banca de celule stem Regina Maria oferă persoanelor care apelează la serviciile furnizate de ei costuri cât mai mici posibile, accesibile fiecărui buzunar şi deopotrivă cea mai bună asistenţă din partea angajaţilor ei. Serviciile furnizate de către banca de celule stem Regina Maria sunt: recoltarea şi procesarea celulelor stem ale viitoarelor mămici imediat după naştere prin intermediul sângelui care se găseşte în cordonul ombilical, precum şi recoltarea şi depozitarea ţesutului ombilical, o metodă nouă de extragere a celulelor stem, din ce în ce mai aprofundată de către medicii şi specialiştii care îşi exercită activitatea profesională în domeniul studierii celulelor stem. Costurile acestor servicii depind în cea mai mare parte de pachetele de servicii asupra cărora fiecare părinte optează şi de promoţiile de care poţi beneficia în funcţie de modalitatea de plata, adică dacă serviciile sunt achitate imediat după naşterea fătului sau la o luna mai târziu. De asemenea, clienţii fideli pot beneficia şi de câteva servicii gratuite, printre care şi stocarea fără plata a celulelor stem pentru o perioada de un an de zile.

Principalele motive pentru care din ce în ce în mai mulţi părinţi decid să apeleze la serviciile furnizate de către banca de celule stem Regina Maria sunt: serviciul de stocare a celulelor stem şi nu a sângelui integral, precum şi sistemul integrat de urmărire a unităţilor şi de identificare a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here