Banca de celule stem MLB Cells

0
231

MLB Cells este o bancă de celule stem elveţiană însă care îşi exercită activitatea profesională şi pe teritoriul României, din ce în ce mai mulţi părinţi de la noi apelând la serviciile furnizate de către ei. Aceasta spre deosebire de alte bănci de celule stem din ţara noastră este preferată în afară altora deoarece oferă servicii de recoltare a celulelor stem imediat după naşterea fătului prin intermediul sângelui din cordonul ombilical însă şi servicii de recoltare a celulelor stem de la adulţi, prin măduva osoasă.

Specialiştii care lucrează în interiorul laboratoarelor MLB Cells şi medicii îşi sfătuiesc pacientele care apelează la recoltarea celulelor stem din cordonul ombilical să apeleze şi la serviciul de recoltare a ţesutului din care acesta face parte, metodă din ce în ce mai recomandată şi studiată în ultima perioada. Banca de celule stem MLB Cells oferă clienţilor săi servicii de cea mai bună calitate, realizate cu aparatura de ultima ora, în care se investeşte în permanență. Serviciile furnizate de către aceasta sunt: recoltarea de celule stem de la viitoarele mămici imediat după naşterea fătului prin intermediul sângelui din cordonul ombilical, recoltarea ţesutului cordonului ombilical, recoltarea celulelor stem de la adulţi prin intermediul măduvei osoase, prelevarea probelor de sânge şi procesarea acestora în cea mai mare siguranţă de către personalul specializat din laboratoarele MLB Cells şi depozitarea acestora în recipiente special create pentru a fi posibilă criogenarea celulelor stem la o temperatura foarte joasă, respectiv de – 196 de grade Celsius.

Preţul serviciilor furnizate de către banca de celule stem MLB Cells depind în mare parte de numărul serviciilor la care apelaţi. De asemenea, costul lor depinde şi de posibilitatea achitării sumei în rate sau integral ori de perioada de achitare în rate a stocării celulelor stem. Astfel, dacă va hotărâţi să achitaţi serviciile furnizate de către banca de celule stem MLB Cells în rate, cu cât mai mare este perioada de eşalonare a plăţii, cu atât mai mult veţi face economie la bani. De asemenea, toate serviciile furnizate de către această banca de celule de pe teritoriul ţării noastre pot fi plătite şi separat, în funcţie de nevoile viitoarelor mămici şi de posibilităţile financiare ale fiecărui părinte în parte. Astfel, indiferent de opţiunile pe care le doriţi, de metoda de plata a acestora şi de metoda de recoltare a celulelor stem, preţul tuturor serviciilor nu poate depăşi suma de 3000 de Euro cu TVA inclus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here