Banca de celule stem Lifeline

0
267

Lifeline este o bancă de recoltare şi depozitare a celulelor stem care îşi desfăşoară activitatea profesională în acest domeniu şi pe teritoriul ţării noastre, nu numai în Marea Britanie unde a fost înfiinţată în anul 1994. În plus, aceasta pune la dispoziţia clienţilor şi serviciul de recoltare a ţesutului cordonului ombilical, ţesut din ce în ce mai studiat în ultima perioada de către cercetătorii din domeniul studierii celulelor stem.

Din ce în ce mai mulţi părinţi din ţara noastră însă şi din alte ţări din Europa au început să aprecieze serviciile oferite către banca de celule stem Lifeline, mai ales datorită seriozităţii de care aceştia au dat dovadă în ultimii 10 ani de la înfiinţarea ei dar şi investirii în permanență în aparatură cât mai sofisticată şi mai sigură pentru procesarea celulelor stem. Printre cele mai bune motive pentru care clienţii recomandă banca de celule stem Lifeline viitorilor părinţi menţionăm: această banca asigura clienţilor grefe de transport de calitate Net superioară, stocarea de celule stem la naşterea fătului prin intermediul sângelui din ţesutul ombilical şi preluarea ţesutului acestuia, aparate ultra-performante şi investirea continuă în ele, izolarea celulelor stem mezenchimale şi endoteliale din ţesutul cordonului ombilical şi rată de viabilitate celulară de peste 99 %. Un avantaj important pe care îl oferă banca de celule Lifeline clienţilor săi este asigurarea pe care aceştia o oferă transplantului cu celule stem. Astfel, această bancă oferă două asigurări pentru transplantul de celule stem, atât la Generali cât şi la Omniasig.

Serviciile oferite de către banca de celule stem Lifeline sunt: recoltarea celulelor stem de la viitoarele mămici imediat după naşterea fătului prin intermediul sângelui din cordonul ombilical, recoltarea ţesutului cordonului ombilical, verificarea şi procesarea probelor de sânge, stocarea şi criogenarea celulelor stem în recipiente special create să reziste la temperaturi cât mai joase posibil. Preţul serviciilor furnizate de către banca de celule stem Lifeline este împărţită în mai multe planuri financiare, fiecare dintre ele fiind creat special pentru anumite dorinţe ale părinţilor. De asemenea, raportul calitate – preţ este considerat de către clientii fideli ai acestei bănci de celule stem că fiind extrem de bun. De altfel, plata serviciilor poate fi făcută şi în rate, în funcţie de posibilităţile financiare ale fiecărei viitoare mămici în parte. Serviciile pot fi plătite şi separat însă dacă este achitat preţul integral, totalitatea lor nu depăşeşte suma de 1000 de Euro, incluzând taxa pe valoare adăugata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here