Banca de celule stem Freeze Life

0
225

Banca de celule stem Freeze Life a fost fondată în anul 2010 şi este o companie înfiinţată 100 % cu capital românesc. Aceasta a început în ultima perioada de timp să atragă cât mai mulţi clienţi care doresc să îşi asigure viitorul copiilor încă de la naşterea lor. Banca a ajuns din ce în ce mai cunoscută şi apreciată datorită sutelor de clienţi mulţumiţi care au apelat la serviciile furnizate de către ei.

Principalul avantaj pe care îl deţine banca de celule stem Freeze Life în faţă celorlalte alte bănci de celule stem de pe teritoriul ţării noastre este aparatură ultra – performanță pe care aceştia o deţin, materialele sanitare folosite la recoltarea şi procesarea probelor de sânge fiind aduse doar din Anglia şi Franţa. Serviciile furnizate de către banca de celule stem Freeze life sunt: kit-ul de recoltare care li se da viitoarelor mămici, recoltarea celulelor stem provenite din sângele cordonului ombilical, preluarea probelor şi analiza lor amănunţită cu ajutorul aparaturii computerizate, izolarea şi depozitarea celulelor stem în recipiente special construite astfel încât acestea să reziste la temperaturi mai joase de -196 de grade Celsius şi proiectate astfel încât să poată rezistă o perioada cât mai mare de timp în azot lichid.

Preţurile tarifelor practicate de către banca de celule stem Freeze Life nu sunt mari spre deosebire de costurile serviciilor altor bănci de pe teritoriul României care îşi desfăşoară activitatea profesională în acest domeniu. De asemenea, serviciile furnizate de către Freeze Life pot fi achitate şi prin metoda de plata în rate. Această se achita în 4 rate lunare, începând de la dată semnării contractului şi până la patru luni de la naşterea copilului. Cu toate acestea, clienţii fideli recomandă pacienţilor care apelează la serviciile furnizate de către această banca de celule stem să achite dacă au posibilitatea financiară toată suma integral, plata în rate fiind mult mai costisitoare, datorită dobânzilor şi comisioanelor de obicei ascunse. Chiar şi aşa, clienţii fideli care au mai apelat o dată la serviciile furnizate de către compania de celule stem Freeze Life spun că preţul total al serviciilor oferite de către ei nu poate depăşi suma de 1500 de Euro, aici incluzându-se şi taxa pe valoarea adăugată.

În concluzie, banca de celule stem Freeze Life poate fi alegerea ideală pentru viitorii părinţi care nu dispun de o situaţie financiară bună dar care îşi doresc servicii de calitate maximă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here