Banca de celule stem EuroMedics Stem Life

0
291

Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate bănci de stocare a celulelor stem de pe teritoriul României este EuroMedics Stem Life. Aceasta şi-a câştigat respectul faţă de clienţii săi prin intermediul serviciilor furnizate de către ei, servicii care sunt de o calitate ireproşabilă şi datorită angajaţilor care oferă cea mai bună asistenţă viitoarelor mămici.

Banca de celule stem EuroMedics Stem Life este aleasă că fiind prima banca de celule stem a părinţilor deoarece în laboratoarele lor sunt angajate doar persoane specializate care au cunoştinţe puternice despre medicină, fiind considerați unii dintre cei mai buni specialişti din Europa. De asemenea, aparatele laboratoarelor din incinta acestei bănci de celule stem sunt dotate doar cu aparatură de ultima performanţă, în ele investindu-se în mod constant, pentru o tehnologie cât mai bună. Principalul motiv pentru care din ce în ce mai multe viitoare mămici se hotărăsc să apeleze la serviciile furnizate de către banca de celule stem EuroMedics Stem Life este raportul serviciilor calitate – preţ, fiind cel mai bun din toate băncile care îşi execută activitatea profesională în acest domeniu. De altfel, premiza de la care a plecat înfiinţarea acestei bănci de celule stem a fost faptul că nu toate mămicile din lume au posibilitatea financiară de a-şi proteja viitorul copiilor prin intermediul recoltării celulelor stem iar pentru că acest lucru să fie posibil, EuroMedics Stem Life a hotărât să ofere cele mai bune servicii viitoarelor mămici, la cele mai mici preţuri posibile.

Serviciile furnizate de către banca de celule stem EuroMedics Stem Life sunt: prelevarea şi transportarea kit-ului de recoltare a celulelor stem din sângele cordonului ombilical imediat după naşterea fătului, procesarea probelor recoltate cu ajutorul celor mai performante aparate, eliberarea certificatului părinţilor, precum şi stocarea probei de sânge pe teritoriul ţării noastre, depozitandu-se în recipiente special construite astfel încât să reziste temperaturii de criogenare de – 196 de grade Celsius. Din punctul de vedere al costului pe care îl presupun aceste servicii furnizate de către banca de celule stem EuroMedics Stem Life, acestea sunt cât se poate de mici în comparaţie cu alte servicii furnizate de alte bănci de celule stem, preţul total al tuturor serviciilor menţionate mai sus, nedepăşind suma de 3000 de Ron. De asemenea, această banca de celule stem din România acceptă şi plata în rate a serviciilor lor, fără a se plăti nici un fel de dobândă sau comision ascuns iar în avans nu se cere nici o suma de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here