Banca de celule stem din Romania – Biogenis

0
238

Atunci când eşti nevoit să iei o decizie importantă din punctul de vedere al siguranţei familiei tale în prezent dar şi pe viitor, mai ales atunci când este vorba de stocarea celulelor stem, mai întâi de toate trebuie să te informezi amănunţit asupra celei mai bune bănci de celule stem la care să te opreşti.

Banca de celule stem Biogenis îşi desfăşoară activitatea profesională în domeniul depozitării celulelor stem în peste 14 ţări din lumea întreagă, prin intermediul Grupului FamiCord. Această banca de stocare a celulelor stem este o opţiune bună pentru părinţii care apelează la recoltarea celulelor la naşterea fătului din sângele cordonului ombilical, mai ales datorită fătului că aceasta stochează celulele stem atât pe teritoriul ţării noastre, cât şi pe teritoriul altor ţări din lumea întreagă. De asemenea, această banca de celule stem şi-a câştigat respectul în Europa de Est şi în cea Centrală, mai ales datorită faptului că Grupul FamiCord a fost banca care a realizat primul transplant din Europa de celule stem mezenchimale. De altfel, banca Biogenis este singura de pe teritoriul României care oferă clienţilor săi atât depozitarea concentratului de celule stem, cât şi sângele integral. Un alt motiv important pentru care majoritatea părinţilor din România şi din alte ţări din Europa apelează la Biogenis pentru depozitarea celulelor stem este acela că angajaţii de aici stochează probele de celule stem în două recipiente, astfel încât ele să poată fi utilizate de două ori. De asemenea în cazul în care viitoarea mama îşi doreşte acest lucru, banca de celule stem Biogenis stochează şi părţi ale cordonului ombilical.

Serviciile oferite de către Grupul FamiCord clienţilor săi sunt atât plătite, cât şi gratuite, în funcţie de necesităţile fiecărui pacient. Principalele servicii oferite de către Biogenis sunt prelevarea de celule stem, stocarea şi depozitarea acestora în recipiente special create pentru o rezistenţă cât mai mare la temperaturi joase, stocarea cordonului ombilical la cerere, recoltarea sângelui la naşterea fătului din cordonul ombilical în orice unitate medicală specializată, stocarea gelatinei Wharton şi o viabilitate de peste 90 % a celulelor stem. Din punctul de vedere al preţului practicat de către Grupul FamiCord la serviciile oferite, acest lucru depinde în mare parte de pachetele pe care le alegeţi. De asemenea, Biogenis oferă clienţilor săi şi câteva servicii gratuite pentru clienţii fideli, precum stocarea gratuită a celulelor stem, programul Şcoala Gravidei sau programul Vizitează Banca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here