Banca de celule stem Cryo – Save

0
289

Cryo – Save este o bancă care îşi desfăşoară activitatea profesională pe teritoriul ţării noastre, în domeniul prelevării şi depozitării celulelor stem. Această bancă şi-a început activitatea în domeniu în anul 2000 şi de atunci şi până astăzi şi-a deschis reprezentanţe în peste 70 de ţări din lumea întreagă. Principalele ţări pe plan mondial unde se găsesc reprezentanţe ale băncii de celule stem Cryo – Save sunt Africa de Sud, India, Belgia, Germania sau Dubai.

Conform ultimelor studii făcute în privinţa celor mai bune şi mai cunoscute bănci de celule stem de pe teritoriul ţării noastre, a reieşit că banca Cryo – Save este lider european în faţă altor bănci care îşi desfăşoară activitatea profesională în acest domeniu, datorită faptului că aceasta a înregistrat cea mai rapidă creştere din punct de vedere numeric a probelor de celule stem stocate în laboratoarele ei. De asemenea, această bancă de celule stem şi-a câştigat rapid încrederea clienţilor săi prin numeroasele servicii furnizate de către ei, care de care mai atractive şi datorită seriozităţii de care a dat dovadă de-a lungul timpului. În plus, echipamentele folosite de ei la procesarea şi recoltarea celulelor stem din sângele cordonului ombilical imediat după naştere, sunt de ultima tehnologie. Cryo – Save pune la dispoziţia persoanelor care apelează la serviciile oferite de ei şi stocarea ţesutului cordonului ombilical, un ţesut din ce în ce mai aprofundat de cercetătorii care îşi desfăşoară activitatea profesională în domeniul studierii celulelor stem şi bolilor tratabile cu acestea.

Cele mai importante servici furnizate de către banca de celule stem Cryo – Save sunt recoltarea celulelor stem imediat după naşterea fătului prin intermediul cordonului ombilical, procesarea şi stocarea acestora în dispozitive special construite să reziste temperaturii joase de criogenare de – 196 de grade Celsius şi eliberarea probelor către părinţi doar la cererea scrisă a acestora şi numai în caz de nevoie. De asemenea, această bancă de celule oferă clienţilor săi fideli stocarea gratuită în al primul an al celulelor stem ori furnizează două pachete cu diferite opţiuni, celor care le achiziţionează. Aceste pachete sunt denumite Cryocord şi Cryocord +. Din punctul de vedere al preţurilor practicate de către banca de celule stem de pe teritoriul României Cryo – Save, acestea depind în mare parte de promoţiile de care puteţi avea ocazia să beneficiaţi, dacă sunteţi sau nu un client fidel, de serviciile de care aveţi nevoie şi de modalitatea de achitare a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here