Banca de celule stem Cells 4 Life

0
224

Banca de celule stem Cells 4 Life este cunoscută pe plan mondial, mai ales datorită faptului că aceasta este singura banca din lume care stochează sângele integral şi ţesutul ombilical, oferind în acelaşi timp şi servicii de depozitare a sângelui placentar.

Cells 4 Life a fost înfiinţată în anul 2002, având sediul principal în Marea Britanie însă şi sedii secundare în majoritatea părţilor lumii, printre care şi pe teritoriul României. Printre serviciile furnizate de către specialiştii şi medicii care îşi desfăşoară activitatea profesională în laboratoarele acestei bănci, menţionăm – recoltarea celulelor stem imediat după naşterea fătului prin intermediul sângelui care se găseşte în interiorul cordonului ombilical, recoltarea ţesutului acestuia şi sângele placentar, precum şi procesarea şi stocarea sângelui integral. În plus, această banca de celule stem oferă clienţilor săi şi posibilitatea de vizitare a băncilor înainte de a se începe recoltarea celulelor stem. Printre alte servicii pe care le furnizează banca de celule stem Cells 4 Life se mai numără şi perioada de stocare a celulelor stem pe o perioada maximă de 25 de ani.

Din punctul de vedere al preţului practicat de către banca de celule stem Cells 4 Life, acesta depinde în mare parte de perioada de depozitare a celulelor stem. Trebuie să ştiţi că cu cât este mai mare perioada de depozitare a celulelor stem, cu atât mai mult veţi economisi din punctul de vedere al preţului. De asemenea, plata stocării celulelor stem se poate face la această bancă şi prin metoda eşalonată, adică plata se poate face şi prin intermediul ratelor. Taxa minimă anuală care se plăteşte pentru depozitarea celulelor stem la banca de celule Cells 4 Life este de 112 Euro. Preţul maxim care se plăteşte la depozitarea celulelor stem este de 3000 de Euro iar cel minim este de 1798 de Euro.

Banca de celule stem Cells 4 Life este una dintre cele mai apreciate pe plan mondial. Chiar dacă aceasta a fost înfiinţată pentru prima dată în United Kingdom, aceasta are sedii de recoltare a celulelor stem şi pe teritoriul ţării noastre dar şi pe teritoriul altor ţări din lumea întreagă. Aici îşi desfăşoară activitatea profesională numai persoane cu studii superioare, cercetători din domeniul studierii celulelor stem şi medici care îşi desfăşoară activitatea medicală în laboratoarele băncii. În plus, banca de celule stem Cells 4 Life a ajuns în prezent, una dintre cele mai cunoscute bănci de stocare a celulelor stem de către părinţii mulţumiţi de serviciile furnizate de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here