Banca de celule stem Biohellenika

0
238

Banca de celule stem Biohellenika este cea mai mare bancă de pe teritoriul Greciei care îşi desfăşoară activitatea profesională în acest domeniu. Aceasta a fost înfiinţată în anul 2007 cu scopul de a recolta, transporta şi depozita celulele stem extrase atât de la viitoarele mame imediat după naşterea fătului prin intermediul sângelui care se găseşte în sângele cordonului ombilical, cât şi prin intermediul ţesutului acestuia.

În ultimul timp specialiştii care îşi desfăşoară activitatea medicală în laboratoarele profesionale ale băncii de celule stem Biohellenika şi-au îmbunătăţit considerabil serviciile furnizate clienţilor săi, astfel încât astăzi această banca de celule stem oferă clienţilor şi serviciile de recoltare a celulelor stem pe toată perioada vieţii de adult prin intermediul măduvei osoase, din dintii temporari, din ţesutul adipos sau din gelatină Wharton. În funcţie de metoda de prelevare a acestor celule stem preţul serviciilor furnizate de către Biohellenika poate varia. De asemenea şi timpul de depozitare a acestor celule este extrem de important atunci când vine vorba de costul celulelor de acest tip. Din acest punct de vedere, medicii şi specialiştii care îşi desfăşoară activitatea profesională în domeniul studierii, recoltării, a depozitării şi a transplantului de celule stem îşi sfătuiesc pacienţii că atunci când se decid să îşi stocheze aceste celule, să opteze pentru o perioada cât mai mare de timp al depozitării lor şi astfel vor beneficia de preţuri mult mai reduse.

Printre serviciile furnizate de către banca de celule stem Biohellenika menţionăm – recoltarea sângelui prin intermediul cordonului ombilical, a ţesutului acestuia şi a sângelui placentar, procesarea şi depozitarea concentratului de celule stem, o perioada maximă de stocare de 20 de ani, transportul gratuit al celulelor stem în cazul în care donatorul are nevoie de un transplant. De asemenea, profesioniştii de aici le permit viitorilor părinţi vizitarea băncii de celule stem înainte de încheierea unui contract cu aceştia. Din punctul de vedere al preţurilor practicate de banca de celule stem Biohellenika, preţul variază până la suma de 3000 de Euro în funcţie de serviciile alese de clienţi, costul minim de depozitare fiind acela de 1250 de Euro. Plata poate fi eşalonată şi în rate, contractul încheindu-se pe o perioada de aproximativ 4 luni de zile, prima rată fiind imediat după naşterea fătului. De asemenea, această banca de celule stem prezintă un atu în faţă altor bănci din domeniu, cei de la Biohellenika neavând pretenţia ca clientul să plătească o taxa anuală de depozitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here